יום 1: היכרות עם האי זנזיבר
התחילו את היום בנחיתה בנמל התעופה של זנזיבר, קבלת פנים ומעבר למלון יוקרתי על חוף הים. לאחר מנוחה קצרה, צאו לסיור בעיר האבן, מרכז היסטורי ותרבותי המוכרז כאתר מורשת עולמית של אונסק”ו. חקרו את הרחובות הצרים, בקרו בבית הפלאות ובשוק המקומי, וגלו את ההיסטוריה העשירה של האי. סיימו את היום בארוחת ערב רומנטית במסעדת גורמה עם נוף לים.
יום 2: ספארי בים
הקדישו את היום לצלילה ושנורקלינג בשמורת האלמוגים של מנמבה. האי הקטן מוקף בשונית עשירה במגוון חיים ימיים. תיהנו מצלילה עם מדריך מקצועי ובחרו גם לשחות עם דולפינים ידידותיים. חזרו למלון לקראת השקיעה, ותיהנו מקוקטיילים על החוף.
יום 3: חקר הטבע והחיות
בקרו ביער ג’וזאני, שמורת טבע המפורסמת בקופי הקולובוס האדומים הנדירים. טיילו בין העצים הגבוהים והצמחייה העבותה ולמדו על המגוון הביולוגי של האי. אחר הצהריים, בקרו בפארק הפרפרים של זנזיבר, בו תוכלו לראות מינים שונים של פרפרים ייחודיים לאי.
יום 4: סדנאות אומנות ותרבות מקומית
השתתפו בסדנת עץ מקומית, בה תלמדו על האומנות המסורתית של גילוף עץ. לאחר מכן, בקרו בכפר מקומי והתארחו אצל משפחה מקומית לארוחת צהריים מסורתית. אחר הצהריים, חזרו לעיר האבן והשתתפו בסדנת תופים אפריקאית.
יום 5: יום חופים ומים
הקדישו את היום להרגעות על חופי הים המרהיבים של נונגווי. תוכלו להשתתף בפעילויות מים כגון סקי מים, גלישת רוח או סירת בננה. תיהנו מארוחת צהריים על החוף ומנופים עוצרי נשימה. לקראת ערב, התפנקו במסאז’ זוגי בספא יוקרתי.
יום 6: שקיעות ותצפיות נוף
צאו לטיול שקיעה על סירה מסורתית מסוג דאו. הפליגו לאורך חופי זנזיבר ותיהנו מהשקיעה הצובעת את השמיים בגוונים של כתום וזהוב. בערב, חזרו למלון לארוחת ערב פרטית על החוף.
יום 7: חקר התרבות והקולינריה המקומית
הקדישו את היום לחקר התרבות המקומית דרך הקולינריה. התחילו בסיור בשוק התבלינים המפורסם של זנזיבר, גלו את הריחות והטעמים המיוחדים של האי. אחר הצהריים, השתתפו בסדנת בישול מקומית ולמדו להכין מנות מסורתיות כמו פילאו וזנזיבר פיצה. סיימו את היום בארוחת ערב חגיגית עם היצירות שהכנתם.
יום 8: פרידה מהאי
השתמשו בשעות הבוקר האחרונות לטיול רגוע על החוף או לשחייה אחרונה בים. לאחר מכן, תיהנו מארוחת בוקר מפנקת במלון לפני היציאה לשדה התעופה לטיסתכם חזרה הביתה, עם זכרונות בלתי נשכחים מהחופשה בזנזיבר.